Hevosavusteisia palveluja kätilön sydämellä

Meskankulman hoiva ja hevoset tarjoaa hevosavusteista yksilö- ja pienryhmätoimintaa islanninhevosten avustuksella erityisesti lapsille, nuorille ja erityisryhmille.

Tervetulleita ovat myös aikuiset, perheet ja vanhukset - kysy lisää, niin räätälöidään teille sopiva paketti! Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita.

Hevosavusteinen toiminta

Hevosavusteisessa toiminnassa toimitaan talliympäristössä osana talliyhteisöä. Toimintaa voidaan hyödyntää eri asiakasryhmien virkistys- ja kuntoutustoiminnassa, sekä toteuttaa myös erityisryhmille. Hevosavusteinen toiminta sopiikin lähes kenelle tahansa hevosista kiinnostuneelle, mutta vaikea hevospelko, eläin- tai heinäallergia voi olla este osallistumiselle. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita. Toiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista!
Hevosavusteinen toiminta vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden vuorovaikutustaitoihin ja kommunikaatioon. Mielekäs toiminta parantaa elämänlaatua ja lisää toimintakykyä, onnistumiset ja osallisuus puolestaan voimaannuttavat. Talliyhteisössä tapahtuvan ryhmätoiminnan avulla voidaan vahvistaa myös asiakkaiden sosiaalista toimintakykyä ja yhteiskunnallista osallisuutta. 
Hevosavusteisen toiminnan käynti sisältää talliympäristössä tehtäviä harjoitteita ja työskentelyä hevosten kanssa. Asiakkaalle yhdessä asetetut tavoitteet ohjaavat toimintaa. Tarvittaessa asiakkaalla voi olla oma saattaja mukana toiminnassa. 

Hevosavusteiseen toimintaan jokainen on tervetullut omana itsenään - hevonen ei syrji vaan ottaa ihmisen avoimesti vastaan.
Hevosavusteinen toiminta 2-5 henkilön pienryhmässä

1-3h, hinta 35€ /hlö/h (sis. alv.).

Hevosavusteinen toiminta yksilöohjauksessa

1h, hinta 60€ /kerta (sis. alv.).

2h, hinta 90€ /kerta (sis. alv.).

Heppaleirit

Järjestämme ympäri vuoden (koulujen loma-aikoihin painottuen) heppaleiripäiviä, joissa touhuamme monipuolisesti hevosten kanssa ja teemme erilaisia talliympäristössä toteutuvia aktiviteetteja. Leiripäiviä järjestetään eri-ikäisille lapsille, erityisille ja perheille. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita, kiinnostus hevosiin riittää!

Leiripäivät ovat yleensä kello 10-16 ja ne toteutetaan pienryhmätoimintana, jotta jokaisella osallistujalla on mahdollisuus saada yksilöllistä ohjausta. 

Tulossa olevista leireistä ilmoitetaan nettisivujen "ajankohtaista" -osiossa ja Meskankulman Facebook-sivuilla. Voit kysyä myös omaa heppaleiripäivää, jos sinulla on tiedossa jo vähintään kolme osallistujaa.

Ratsastuksen yksilöohjaus

Käynti sisältää hevosen valmistelun ratsastukseen, ratsastuslenkin maastossa tai kentällä ja ratsastuksen jälkeen hevosen hoitamisen. Ohjaaja on koko käynnin ajan asiakkaan apuna ja tarvittaessa taluttaa hevosta. Halutessaan asiakkaalla voi olla lisäksi oma saattaja mukana. Ratsastuskokemusta ei edellytetä. Ratsastuksessa painorajana 85kg.
75-90 min, josta ratsastusta noin 50 min. 
70€ / kerta (sis. alv.)

Erityisryhmät

Palvelemme mielellämme myös erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita, kuten kehitys-, liikunta- ja näkövammaisia, sekä autismikirjon ihmisiä. Asiakas voi olla lapsi, aikuinen tai ikääntynyt. Diagnoosi, ikä tai hevoskokemus ei ole edellytys osallistumiselle. Huomioimme toiminnassamme asiakkaan yksilölliset tarpeet, sekä toimintakyvyn ja räätälöimme toiminnan sen mukaisesti. Kysy siis rohkeasti omiin tarpeisiinne sopivaa pakettia!

Heppasynttärit

Meskankulma tarjoaa 2h synttäripakettia, joka sisältää:
- Tarjoilut
- Kärryajelun tai talutusratsastuksen
- Ohjattua ja vapaata leikkiä
- Hevosten hoitoa ja rapsuttelua
- Pienen muistamisen sankarille juhlista

Tarjoiluina on suolaista ja makeaa naposteltavaa, sekä jäätelöt/mehujäät (erityisruokavaliot huomioidaan). Mikäli toiveissasi on kakkutarjoilu, tulee kakku tuoda itse.

Synttäreitä voi juhlia sankarin lisäksi 6 vierasta ja sankarin puolelta paikalla tulisi olla 1 aikuinen juhlien ajan. Synttäreiden hinta on 220€ (sis. alv), lisävieraat 20€/hlö ja mahdollisuus enintään 6 lisävieraaseen (yhteensä 12 vierasta).

Tervetuloa juhlimaan!
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram