Ajankohtaista

12 tammikuun, 2024
Palveluesittely: Heppasynttärit

Miltä kuulostaisi kaksi tuntia riemua lapsille ja vaivattomat synttärit aikuisille?

Meskankulmalla on tarjolla 2h synttäripaketti!

Read More
12 tammikuun, 2024
Yrityksestämme

Meskankulman hoiva ja hevoset on perustettu vuonna 2022 pitkällisen unelmoinnin tuloksena, kun tuli vihdoin oikea aika laittaa oma yritys pystyyn. Meskankulma on Kaisalle rakas kotipaikka Nokian Siurossa, tarkemmin Kauniaisten kylällä ja siellä Kaisa onkin viettänyt lähes koko ikänsä.

Read More
12 tammikuun, 2024
Palveluesittely: Erikoisryhmät

Palvelemme mielellämme myös erityistä tukea tarvitsevia asiakkaita, kuten kehitys-, liikunta- ja näkövammaisia, sekä autismikirjon ihmisiä. Asiakas voi olla lapsi, aikuinen tai ikääntynyt. Diagnoosi, ikä tai hevoskokemus ei ole edellytys osallistumiselle.

Read More
12 tammikuun, 2024
Palveluesittely: Ratsastuksen yksilöohjaus

Käynti sisältää hevosen valmistelun ratsastukseen, ratsastuslenkin maastossa tai kentällä ja ratsastuksen jälkeen hevosen hoitamisen. Ohjaaja on koko käynnin ajan asiakkaan apuna ja tarvittaessa taluttaa hevosta.

Read More
12 tammikuun, 2024
Palveluesittely: Hevosavusteinen toiminta

Hevosavusteisessa toiminnassa toimitaan talliympäristössä osana talliyhteisöä. Toimintaa voidaan hyödyntää eri asiakasryhmien virkistys- ja kuntoutustoiminnassa, sekä toteuttaa myös erityisryhmille.

Read More
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram