Hyvä tietää

MAKSAMINEN
Maksuvälineinä käyvät käteinen, kortti, sekä liikuntaedut (Smartum, Epassi ja Edenred). Viiden kerran sarjakäynnin ostajalle -5% ja kymmenen kerran sarjakäynnistä -10%, sarjakäynnit laskutetaan ennakkoon.
PERUUTUSEHOT
Varattu palvelu tulee peruuttaa vähintään 24h ennen varattua aikaa, myöhemmin perutuista ajoista veloitetaan puolet palvelun hinnasta ja peruuttamatta jääneet ajat täysimääräisesti. Lääkärin/sairaanhoitajan todistuksella maksuton peruutus.

Mikäli palvelu peruuntuu yrityksen toimesta ylivoimaisesta esteestä johtuen, palautetaan palvelun hinta kokonaisuudessaan tai siirretään uuteen ajankohtaan.
VARUSTAUTUMINEN TOIMINTAAN
Palvelut toteutuvat ulkona ja talliympäristössä, jollei muuta mainita. Suositeltavaa on säänmukainen kerrospukeutuminen niin, että on riittävän lämmin ja tarvittaessa vaatetta voi helposti vähentää. Huomioithan, että vaatteet voivat tallitouhuissa likaantua! Jalkineiksi hyvät ovat kumisaappaat tai talvella kuomat/loskarit. Hanskat on hyvä olla käytössä lämpimälläkin ilmalla, sillä ne suojaavat käsiä hiertymiltä. Ratsastukseen kypärän alle sopii kylmällä ilmalla tupsuton pipo, kypärän saa tarvittaessa lainaksi tallilta.

Mikäli käyt muillakin talleilla, muista puhdistaa tai desinfioida varusteesi eri tallien välillä!
VAKUUTUS
Yrityksellä on vastuu- ja oikeusturvavakuutus, mutta asiakkaita ei ole vakuutettu yrityksen toimesta, joten asiakkaille suositellaan henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram