Lasten alkeiskurssi islanninhevosista 4.4.-31.5.24

21 maaliskuun, 2024

Meskankulmalta on jo muutamaan otteeseen tiedusteltu alkeiskurssia ja nyt se vihdoin toteutuu! Alkeiskurssi on kahdeksan 1,5h käynnin kokonaisuus torstai- ja perjantai-iltaisin aikavälillä 4.4.-31.5. Mukaan ovat tervetulleita alakouluikäiset lapset, aiempaa hevoskokemusta tai erityisiä varusteita ei tarvita. Toimimme 3-4 lapsen pienryhmässä, jotta jokainen voidaan kohdata yksilöllisesti ja aikaa ohjaukseen riittää kaikille. Kurssi toteutuu, jos vähintään 3 osallistujaa/kurssi ilmoittautuu.

Kurssilla harjoittelemme hevostaitoja monipuolisesti ja tavoitteena onkin ratsastuksen alkeiden oppimisen lisäksi oppia toimimaan hevosen kanssa päivittäisissä hoitotoimissa ja tutustua islanninhevoseen eläimenä ja yksilöinä. Ensimmäisellä kerralla keskitymme kokonaan hevoseen tutustumiseen sekä perusasioiden harjoitteluun ja vasta seuraavilla kerroilla nousemme ratsaille. Kaikilla kerroilla harjoitellaan hevostaitoja ja edetään yksilöllisesti taitotaso huomioiden.

Ekat kurssit nyt alennettuun hintaan 300€ (norm. 330€ sis. alv.).

Kysymykset ja ilmoittautumiset Kaisalle viestillä tai puhelimitse p. 0456794883

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram