Palveluesittely: Hevosavusteinen toiminta

12 tammikuun, 2024

Hevosavusteinen toiminta

Hevosavusteisessa toiminnassa toimitaan talliympäristössä osana talliyhteisöä. Toimintaa voidaan hyödyntää eri asiakasryhmien virkistys- ja kuntoutustoiminnassa, sekä toteuttaa myös erityisryhmille. Hevosavusteinen toiminta sopiikin lähes kenelle tahansa hevosista kiinnostuneelle, mutta vaikea hevospelko, eläin- tai heinäallergia voi olla este osallistumiselle. Aiempaa hevoskokemusta ei tarvita. Toiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista!

Hevosavusteinen toiminta vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden vuorovaikutustaitoihin ja kommunikaatioon. Mielekäs toiminta parantaa elämänlaatua ja lisää toimintakykyä, onnistumiset ja osallisuus puolestaan voimaannuttavat. Talliyhteisössä tapahtuvan ryhmätoiminnan avulla voidaan vahvistaa myös asiakkaiden sosiaalista toimintakykyä ja yhteiskunnallista osallisuutta. Hevostoimintapajaan jokainen on tervetullut omana itsenään - hevonen ei syrji vaan ottaa ihmisen avoimesti vastaan.

Käynti sisältää talliympäristössä tehtäviä harjoitteita ja työskentelyä hevosten kanssa. Tarvittaessa asiakkaalla voi olla lisäksi oma saattaja mukana. Toiminta voidaan toteuttaa Meskankulmassa tai yhteistyökumppanimme Ahason tallilla Lempäälän Säijässä.

Hevosavusteinen toiminta 2-5 henkilön pienryhmässä

Käynnin kesto 1-3h, hinta 35€ /hlö/h (sis. alv.).

Hevosavusteinen toiminta yksilöohjauksessa

Käynnin kesto 1h, hinta 60€ /kerta (sis. alv.).

Käynnin kesto 2h, hinta 90€ /kerta (sis. alv.).

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram