Yrityksestämme

12 tammikuun, 2024

Meskankulman hoiva ja hevoset on perustettu vuonna 2022 pitkällisen unelmoinnin tuloksena, kun tuli vihdoin oikea aika laittaa oma yritys pystyyn. Meskankulma on Kaisalle rakas kotipaikka Nokian Siurossa, tarkemmin Kauniaisten kylällä ja siellä Kaisa onkin viettänyt lähes koko ikänsä. Paikan lisäksi nimessä kiteytyy yrityksen keskeinen ajatus - hoivan ja hyvinvoinnin tarjoaminen hevosten avustuksella.

Meskankulman yrittäjä Kaisa on kätilö (yamk) ja ikuinen heppatyttö. Kaisa on suorittanut Green Care opintoja ja tällä hetkellä käynnissä on hevospalvelujen tuottajan ammattitutkinnon opinnot. minkä lisäksi taskusta löytyy mm. nuoren mielen ensiapu -ohjaajan ja imetyskouluttajan koulutus, sekä käyty pride-valmennus. Itsensä kehittämistä on siis ”harrastettu” monella saralla jo vuosien ajan. Kokemusta Kaisalta löytyy lasten ja nuorten harrastustoiminnan järjestämisestä, opettamisesta ja kouluttamisesta, hoitotyöstä vauvasta vaariin, sekä perheiden kanssa työskentelystä. Alun perin kesätyöuransa Kaisa on aloittanut Särkänniemen eläintarhasta hevosten hoitajana, joten nyt ympyrä työelämässä sulkeutuu, kun hevoset palaavat osaksi työtä ja päivittäistä elämää, yhdistäen siihen vahvan hoitoalan työkokemuksen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram